Verzamelpagina's

21 mei 2010

Nederland, het Centrum van de Islam (Voor Even) - Update

Update: Net als je dacht dat het allemaal al weer achter de rug was, blijkt dat het nog moet komen en dat het niet verward moet worden met een simultane islamohappening in de RAI. Maar het wordt pas echt ernstig als de vleesgeworden naiviteit, minister Ernst Hirsch Ballin beweert "er zeker niet naief" tegenover te staan -

Elsevier: "Grote zorgen over internationaal islamcongres Amsterdam"

De Tweede Kamer is niet gerust op een internationaal islamcongres dat voor volgende week gepland staat in Amsterdam. De organisatie is in handen van de Federatie Islamitische Organisaties Nederland (FION), dat gelieerd is aan het omstreden Moslim Broederschap.

De Tweede Kamer is ongerust over een internationaal islamcongres in Amsterdam
Omdat de FION zelf geen website heeft, was het lange tijd onzeker of het congres, getiteld 'Islam in Holland. Meditating on the Present and Future Horizons', wel doorgang zou hebben. Volgens minister Ernst Hirsch Ballin is dit echter wel degelijk het geval.

Het congres, niet te verwarren met het Nationaal Islam Congres volgende week in de RAI, zou eind mei gehouden worden in het Mövenpick Hotel in Amsterdam. (...) De FION is aangesloten bij de FIOE, de Europese vertegenwoordiger van het Moslim Broederschap, een radicaal-islamitische organisatie die streeft naar de invoering van de sharia en 'herislamisering' van Europese moslims. (...) >>>

21 mei 2010

***

21 april 2010

Terwijl de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst (AIVD) net het sein 'brand meester' had gegeven voor wat betreft de nationale veiligheid, worden we er vandaag al weer aan herinnerd, dat in bredere zin de veenbrand onderminderd door woedt. De teller van aanslagen gepleegd sinds 9/11 in naam van de 'religion of peace pieces' staat vandaag op 15.152.

De Telegraaf meldt ons dat Nederland zich wederom erin mag verheugen volgende week het toneel te zijn van een heuse conventie van de Moslim Broederschap (dat alleen zou al aanleiding moeten zijn voor nader onderzoek):
De conferentie van moslimradicalen heeft als titel: 'Islam in Holland, mediteren over de huidige en toekomstige horizonten'. De organisatoren zeggen te streven naar een 'positieve dialoog tussen moslims en de Nederlandse politieke, intellectuele en religieuze activisten, in de hoop misverstanden te verwijderen met betrekking tot moslims'. (...) [wow, goed ingevoerd als ze zijn, weten ze precies de politiek correcte toon te treffen ...]
- Afbeelding: ontwerp van de gewraakte Westermoskee -  
De AIVD waarschuwt in haar gisteren gepresenteerde jaarverslag voor de inspanningen van de Moslim Broederschap (...) Hoewel de Moslim Broederschap vooral lijkt te streven naar het creëren van een moslimvriendelijk klimaat in Europa, is het voorstelbaar dat de zeer orthodoxe interpretatie van de islam op gespannen voet komt te staan met de beginselen van de democratische rechtsorde."
You don't say! En deze naieve larie komt uit de koker van de dienst, die moet waken over ons aller veiligheid en over het voortbestaan van de democratie! Elsevier heeft beter nieuws:
PVV-Kamerlid Raymond de Roon laat aan Elsevier.nl weten een spoeddebat met minister Ernst Hirsch Ballin (CDA, Justitie) te willen over het congres. 'Al-Qaradawi heeft fatwa's uitgesproken waarin hij zelfmoordaanslagen goedkeurt. Dit is aanzetten tot geweld,' aldus De Roon.
Dat is nog bescheiden uitgedrukt! Want wie is Al-Qaradawi?
Een van de deelnemende organisaties is de International Support Organisation, een dochterorganisatie van de International Union of Muslim Scholars (vertaald met Google Translate), oftewel de Moslim Broederschap. Dit is een organisatie die geleid wordt door de radicale sjeik Yusuf al-Qaradawi uit Qatar. (...) Al-Qaradawi leidt ook de Union of Good, een organisatie die door Amerika op de lijst van terroristische organisaties is gezet. De organisatie financiert Hamas. (...) 
En terwijl PvdA-kandidaat Khalil nog steeds ongehinderd zijn haatpraat en gifberichten via Twitter kan verspreiden, probeerde de nummer 15 op de lijst, Cohens adjudant Marcouch, in 2005 Qaradawi naar Nederland te halen. Ik denk dat snel duidelijk zal worden, dat we in Marcouch een adder hebben van het type Tariq Ramadan, een postmoderne moslim die het wapen van de taqiyah als geen ander weet te hanteren.

Stem vooral PvdA, zou ik zeggen [/sarc].

Waar kennen we Qaradawi nog meer van?

Middle East Quarterly had in 2004 een interview met de gerespecteerde moslimclerus over de fatwa's die hij zoal heeft uitgesproken, onder meer recentelijk over Kerstmis. En over Kerst gesproken, Umar Farouk Abdulmutallab, alias de Kerstmisbomber, alias de onderbroekbomber, alias de kruisbomber had ook een uitgesproken bewondering voor Qaradawi.

Misschien zijn we het al weer vergeten, maar als Jasper Schuringa niet een goedkoop ticket gekocht had, had de religion of peace ons een "door de mens veroorzaakte ramp" cadeau gedaan met Kerst. En nog zijn er mensen vasthouden aan hun illusies.

In 2004 riep de spirituele leider van de Moslim Broederschap in een fatwa nog op, tot het doden van onze jongens en meiden, die in Afghanistan de liberteit van onder andere vrouwen en meisjes bevechten, met als inzet, hun eigen leven. Misschien weet Qaradawi onze hardhorende islamadvocaten en islamiseringsapologeten er wel van te overtuigen, dat de islam hier is om Amerika en Europa te onderwerpen. Lees er alles over in een stuk van Andy McCarthy.

Een andere autoriteit op het gebied van de islam is Andrew Bostom, auteur van de boeken "The Legacy of Islamic Antisemitism" en "The Legacy of Jihad". Hij schrijft op zijn weblog:

These orthodox Islamic views have been reiterated by Yusuf Al Qaradawi—“spiritual” leader of the Muslim Brotherhood, head of the European Fatwa Council, and immensely popular Al-Jazeera television personality, as well as Muhammad Sayyid Tantawi, Grand Imam of Al-Azhar University, the most prestigious center of Muslim learning in Sunni Islam. Sheikh Qaradawi openly endorsed murderous Palestinian homicide bomber “martyrdom” operations against innocent Israeli citizens (all of whom are considered “combatants” who obstruct the “call to Islam”) during a fatwa council convened in the heart of Europe (in Stockholm, July, 2003). For the past decade, Sheikh Tantawi, who is the nearest equivalent to a Muslim Pope, has also confirmed the legitimacy of homicide bombing of Jews, characterizing these grisly attacks as…the highest form of Jihad operations…

Sommigen willen het maar niet leren. Zoals we hebben gezien in "De Macht van Ideeen" verschilt de islam op essentiele punten van andere religies en ideologieen. Blanke Al Qaeda franchisenemers zoals Jihad Jane hebben voor eens en altijd aangetoond dat 'ras' en 'racisme' niets met islam te maken heeft. Het is de ideologie waarin het probleem schuilt. Anderszins vreedzame Indonesiers tenderen ineens naar geweld zodra ze moslim blijken te zijn.

Leon de Winter legt vandaag uit op PJM in een aardige stijlfiguur, een 'brief' van Bibi Netenyahu aan Barack Obama, waar de kern zit in het 'Israelisch-Palestijnse conflict':
(...) You really believe that Muslims will be confident and satisfied members of their societies the moment you open an embassy in East Jerusalem, don’t you? You really believe that potential suicide bombers will start studying a Scandinavian language, instead of destroying whole families? You really believe that Palestinians will immediately stop firing rockets at Israel the moment the Palestinian flag is atop the Temple Mount? 
No more improvised explosive devices killing your military heroes in Afghanistan, no Taliban “students” throwing acid in the faces of schoolgirls. Everything changes the moment Palestine is born … you really, truly believe it, don’t you? You really believe that Muslims will love you the moment you bring the Israeli Jews to their knees.
 (...)  It is not about us, this misnamed Israeli-Palestinian conflict. It is about the core values of the Islamic world. (...) Some geopolitical problems are complicated on the surface, but deeper there is often a simple truth which highly educated left-wing academics like you fail to recognize. The truth of our conflict with the Arabs isn’t longer than two dozen words: Muslims don’t accept non-Muslims ruling a piece of land that the Muslims consider sacred Islamic land until the end of times. (...) >>>
Ik neem aan dat sjeik Qaradawi een visum nodig heeft om ons land binnen te komen en het te misbruiken als springplank voor de fatwa's die hij over de westerse beschaving uitspreekt. Hier ligt een schone taak voor de demissionaire regering die eindelijk eens kan laten zien, dat ze de verdediging van de democratische rechtsstaat serieus nemen.

Laat Qaradawi zijn giftige taqiyah elders spuien en bespaar ons de 'eer'.

Gerelateerde dossiers

- "The Unholy Alliance"
- "In Defense of Liberty"
"The Jihad Project"
- "The Balkan Caliphate"
"Stop Islamization of Europe"
- "Eurabia"
- "Apostating Islam"
- "Muslims versus Sharia"

Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen: